Run

Run

sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Syyskuun juoksut

Syyskuun juoksut

Asemajuoksu 11.9.2016 Riihimäki

Syyskuussa tuli kisailtua paljon.  Asemajuoksussa olin mukana nyt neljättä kertaa ja olin tänä vuonna toista kertaa putkeen neljäs.  Tässä paikallistapahtumassa on aina hyvä tunnelma ja siihen on helppo osallistua, kun työnantaja sponsoroi osallistumismaksun.  Juoksu tuntui vähän nihkeältä ja 9,8km matka taittui 4:00 min/km keskivauhdilla.

Huuvarin hölkkä 18.9.2016 Askola

Viikko Asemajuoksusta oli vuorossa kotikylän hölkkä.  Huuvarin hölkkä järjestettiin komatta kertaa.  Ensimmäisenä kerralla voitin ja toisella kerralla olin toinen.  Tällä kertaa en ollut kolmas vaan voitin.  Juoksu oli hyvä. Matka oli 11km ja se taittui 4min/km keskivauhdilla.  Kärki oli tasainen ja jouduin tekemään töitä voiton eteen.

Hikiän harjujuoksu 24.9.2016 Hausjärvi

Vajaa viikko Huuvarin hölkästä osallistuin ex-tempore Hikiän harjujuoksu polkujuoksukisaan.  Tapahtuma oli sopivan lähellä ja matkakin oli noin kahdeksan kilometriä.  Sopiva harjoitus vuorokausi ennen Lahden puolimaratonia.  Yllätykseksi sijoituin kolmanneksi ja sain pokaalin.  Harjujuoksu oli hyvin järjestetty, polut hyvin merkattu ja hyvä tunnelma.

Uusi Lahti-juoksu 25.9.2016 Lahti

Uusi lahti-juoksussa oli tarkoitus juosta maratonvauhtinen puolimaraton ja se onnistui.  Aika oli jotain 1:28.   Olosuhteet kisassa olivat huippuluokkaa ja  sm-maratonilla tuli myös kovia aikoja.

Lokakuu

Nyt lokakuussa olen pitänyt kilpailutaukoa ja valmistautunut kahden viikon päästä juostavaan Frankfurtin maratoniin.  Siellä on tarkoitus lähteä hakemaan uutta ennätystä. Pikku hiljaa kevennellen kohta Frankfurtin lämmintä syksyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti